Un recent estudi publicat al Journal of Medical Internet Research diu que la depressió pot detectar-se a través de les dades recopilades del teu mòbil, a través del nombre de minuts que l’has utilitzat i a través de les teves geolocalitzacions.

Els investigadors de la universitat de Northwestern han trobat que com més temps passes enganxat al mòbil, més possibilitats tens de patir una depressió.

La mitjana de minuts que utilitza el mòbil una persona amb depressió és de mitjana d’uns 68 minuts al dia i, en canvi, els d’una persona no depressiva és de només 17 minuts.

L’estudi també ha arribat a la conclusió que sortir de casa teva per anar a la feina i fer-ho en diferents moments cada dia també es pot relacionar amb la depressió.

Segons el responsable de l’estudi, el Dr. David Mohr:

“Les dades del mòbil demostren que la gent amb depressió tendeix a no sortir molt per la falta de motivació. Quan la gent està depressiva no té l’energia per fer activitats”

Una possible utilització terapèutica de l’estudi és la de monitorar els mòbils de les persones amb un alt risc de patir depressió i poder intervenir abans no vaig a més.

Via ⎮ Northwestern University

No Comment

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.