Aquesta afirmació es desprèn d’un estudi elaborat per científics de diferents països i publicat a la revista Proceedings of the National Academy of Sciences.

La responsable de l’estudi, la psicobiòloga Daphna Joel, assegura que parlar avui en dia de diferències entre els cervells dels homes i el de les dones és un tema antic i, sembla, que sense fonament científic.

L’estudi apunta que en el cervell humà no hi ha diferències significatives relacionades amb el sexe. Els mateixos responsables també han afirmat que, tot i que existeixen diferències de comportament entre homes i dones, no hi ha cap evidència que porti a pensar que aquests són causats per diferències anatòmiques cerebrals.

Els neurocientífics també han trobat que els cervells on apareixen diferències són significativament molt escassos perquè no arriben ni al 6% del total.

L’estudi s’ha portat a terme entre 112 homes i 169 dones amb edats que van des dels 18 als 79 anys i de diferents zones del planeta. Després d’analitzar els escànners de diferents parts del cervell la conclusió és contundent: la majoria de gent té un cervell resultat de la combinació de parts masculines i femenines. Per tant, existeix un cervell híbrid entre els dos sexes, però en cap  cas dos models de cervells diferents.

COMENTARIS

DEIXA LA TEVA RESPOSTA

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.